Solar Connector

info@solarconnector.nl

033 - 8888406

gallery/logo

info@solarconnector.nl

Het bekende elektronicamerk LG introduceerde na 20 jaar research in 2008 haar eigen zonnepanelenlijn. LG hanteert de hoogste kwaliteitsnormen voor al haar producten en zeker ook voor haar zonnepanelen. Door de strikte kwaliteitsnormen die het zichzelf oplegt en de het wereldwijde ondersteuningsnetwerk is een lange levensduur en hoge elektriciteitsproductie gegarandeerd.

LG
gallery/trinasolar-logo_en_jpeg-300x71

GROOTSTE FABRIKANT VAN ZONNEPANELEN TER WERELD!

Trina Solar zonnepanelen is dé keuze voor veel grote spelers in de Europese markt. Zekerheid van een sterk bedrijf en hoge opbrengsten staan voorop! Trina Solar is de grootste fabrikant van zonnepanelen ter wereld en absoluut een van de marktleiders in Europa. Deze Chinese reus heeft een jaarlijkse productiecapaciteit van maar liefst 5.0 GW.

gallery/solar-frontier

GROOTSTE FABRIKANT VAN CIS PANELEN TER WERELD!

Solar Frontier is de grootste fabrikant van CIS (koper-indium-selenide) panelen ter wereld en is onderdeel van Shell. De fabriek staat in het zuiden van Japan. De sterke moedermaatschappij, de indrukwekkende R&D en de herverzekerde garantie maken dat dit een zeer solide product is van een zeer solide bedrijf.